Workshops

Bezoek www.laDifférence.be
Organiseer een leuke en leerrijke avond voor jouw damesvereniging of vriendinnengroep, of neem deel aan één van de geplande workshops (agenda op facebook @LaDifférenceElverdinge)
Vanaf September 2017 gaan de workshops door in kledingzaak La Différence
(Veurnseweg 526 – 8906 Elverdinge) inclusief een hapje en een drankje.

Workshop kleuradvies (maximum 15 deelnemers) :

We starten met een theoretische uitleg van ongeveer 30 minuten. De verschillende kleurtypes worden duidelijk voorgesteld met de specifieke kenmerken. Een 3-tal mensen krijgt een kleuranalyse. Omdat een kleuranalyse redelijk veel tijd in beslag neemt, is het niet mogelijk om een grote groep te analyseren op 1 avond. Wij kiezen ervoor om grondige, correcte analyses te geven.

Workshop stijladvies (maximum 15 deelnemers) :

Bij een workshop stijladvies starten we met een theoretische uitleg van ongeveer 30 minuten. Daarin stellen we de verschillende figuurtypes met hun specifieke kenmerken voor. Daarna meten we er 1 persoon vooraan op, na de bepaling van het figuurtype krijgt die persoon tips hoe je sterke punten benadrukt en hoe je minpunten verdoezelt.
Vervolgens meten jullie elkaar op in groepjes van 2 à 3 personen. Wij komen langs bij alle groepjes en assisteren bij het correct opmeten. Iedereen krijgt een aantal persoonlijke tips.
(De opmetingen dienen enkel om de verhoudingen te bepalen schouders breder dan heupen bijvoorbeeld. De opmetingen bij verschillende personen worden zeker niet vergeleken.)
Duur : ongeveer 2u30 à 3u (incl. pauze en afhankelijk van het aantal deelnemers)